CAUTA
 
Sepci
Costume
Echipament de Lucru
Halate
Camasi
Tricouri
Salopete
Echipament Sportiv
Ecusoane
Steaguri
Geci
Rochii
Bluze
Fuste
Pantaloni
Sort-uri
Pardesiu
Palton
Sarafan
Baniera
Incaltaminte
Ecusoane Fotbal
Draperii
Lenjerie
Fete de masa
Vesminte preotesti
Cearsafuri
Servetele de masa
Prosoape
Rucsacuri
Genti
Hanorace
Blugi
Batiste
Costume de baie
Ecusoane Militare
Manusi

BRODERIE - CUM COMAND

Se pot plasa comenzi pentru broderie in trei moduri, prin telefon, prin email sau prin formularul de comenzi al fiecarei pagini.

Comenzile prin telefon se pot plasa la numarul de telefon 0722.609.669 sau 0724.264.382 sau 0721.15.13.12 de luni pana vineri. Un operator va prelua toate datele necesare prelucrarii comenzii dumneavoastre, cum ar fi numarul produselor, modalitatile de preluare, termeni de executie, modalitati de livrare si transport, detalii financiare.

Comenzile prin email se pot trimite la adresa office@ebroderie.eu specificand toate detaliile solicitarii dumneavoastra: produsele pe care doriti broderie, cantitatea, termenul de livrare dorit, si alte detalii importante pentru dumneavoastra. Un operator va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii si stabilirea altor detalii pentru procesarea comenzii.

Comenzile online se realizeaza prin completarea formularului din cadrul fiecarei sectiuni, completand in rubrica Solicitare toate detaliile solicitarii dumneavoastra: produsele pe care doriti broderie, cantitatea, termenul de livrare dorit, si alte detalii importante pentru dumneavoastra. Un operator va va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii si stabilirea altor detalii pentru procesarea comenzii.

Broderie | Cum comand | Cum platesc | Cum primesc | Contact