CAUTA
 
Sepci
Costume
Echipament de Lucru
Halate
Camasi
Tricouri
Salopete
Echipament Sportiv
Ecusoane
Steaguri
Geci
Rochii
Bluze
Fuste
Pantaloni
Sort-uri
Pardesiu
Palton
Sarafan
Baniera
Incaltaminte
Ecusoane Fotbal
Draperii
Lenjerie
Fete de masa
Vesminte preotesti
Cearsafuri
Servetele de masa
Prosoape
Rucsacuri
Genti
Hanorace
Blugi
Batiste
Costume de baie
Ecusoane Militare
Manusi

BRODERIE HALATE

      Putem realiza halate brodate care au diferite utilizarii. Dvs. nu trebuie decat sa ne aduceti halatele pe care doriti sa le brodati, iar noi vom realiza modelul dorit de Dvs. pe aceste halate, indiferent de culorile si dimensiuni pe care le va avea acest model. halate brodate
halate brodate halate brodate halate brodate
halate brodate halate brodate
Nume si prenume:
Telefon:
Email:
Firma:
2+2=?
Solicitare:
- Cum comand?
- Cum platesc?
- Modalitati livrare
- Contact
halate brodate
halate brodate
Halatele reprezinta un articol de imbracaminte foarte important acolo unde utilizarea acestuia este impusa. Realizam cu ajutorul a 16 masini de brodat electronice cu 8-15 capete, in 5-12 culori broderii pe halatele Dvs. care sa exprime perfect mesajul pe care Dvs. doriti sa-l transmiteti, indiferent daca este vorba despre o sigla, o emblema, un mesaj sau o fotografie.

Putem realiza halate brodate care au diferite utilizarii. Dvs. nu trebuie decat sa ne aduceti halatele pe care doriti sa le brodati, iar noi vom realiza modelul dorit de Dvs. pe aceste halate, indiferent de culorile si dimensiuni pe care le va avea acest model.

Contactandu-ne prin intermediul formularului de pe acest site si intrand in legatura cu un reprezentant al firmei noastre va putem promite realizarea cat mai rapida a acestor halate brodate pentru Dvs.
Broderie | Cum comand | Cum platesc | Cum primesc | Contact