CAUTA
 
Sepci
Costume
Echipament de Lucru
Halate
Camasi
Tricouri
Salopete
Echipament Sportiv
Ecusoane
Steaguri
Geci
Rochii
Bluze
Fuste
Pantaloni
Sort-uri
Pardesiu
Palton
Sarafan
Baniera
Incaltaminte
Ecusoane Fotbal
Draperii
Lenjerie
Fete de masa
Vesminte preotesti
Cearsafuri
Servetele de masa
Prosoape
Rucsacuri
Genti
Hanorace
Blugi
Batiste
Costume de baie
Ecusoane Militare
Manusi

BRODERIE SERVETELE DE MASA

      Chiar daca doriti servetele de masa brodate pentru un restaurant, hotel sau domeniul firmei Dvs. este cel de comercializare de servetele de masa brodate, alaturi de noi nu veti fi niciodata dezamagati. servetele de masa brodate
servetele de masa brodate servetele de masa brodate servetele de masa brodate
servetele de masa brodate servetele de masa brodate
Nume si prenume:
Telefon:
Email:
Firma:
2+2=?
Solicitare:
- Cum comand?
- Cum platesc?
- Modalitati livrare
- Contact
servetele de masa brodate
servetele de masa brodate
Pentru a realiza servetele de masa brodate tot ce avem nevoie este sa ne aduceti servetele pe care doriti sa le aveti brodate si sa ne spuneti ce model de broderie doriti. De restul ne vom ocupa noi si vom realiza pentru Dvs. servetele de masa brodate de cea mai buna calitatea, care sa se preteje oricarei ocazii si mese. Chiar daca doriti servetele de masa brodate pentru un restaurant, hotel sau domeniul firmei Dvs. este cel de comercializare de servetele de masa brodate, alaturi de noi nu veti fi niciodata dezamagati.

Avem un sistem de brodat care functioneaza cu o dotare de 16 masini de brodat electronice cu 8-15 capete, in 5-12 culori, astfel incat veti fi cu adevarat multumiti de rezultatul final al muncii noastre. Specialistii nostri va pot consilia daca nu sunteti hotarati asupra modelului de broderie potrivit, ei va pot recomanda modelul care sa se potriveasca cel mai bine servetelelor Dvs. si care sa va atraga clientii.

Dvs. nu trebuie decat sa ne contactati prin intermediul rubricii de pe site de comenzi online si sa ne dati cateva detalii despre acele servetele de masa brodate pe care le doriti si in cel mai scurt timp un reprezentant al firmei noastre va va contacta in vederea stabilirii celorlalte detalii.
Broderie | Cum comand | Cum platesc | Cum primesc | Contact